Sunt comod, scoate-ma sanatos de aici

Sezonul 1 al emisiunii concurs “Sunt comod, scoate-mă sănătos de aici” s-a terminat. Producătorii unei televiziuni locale copiază emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, și o adaptează la un nou format care să supună oamenii crescuți la țară la alimentația de oraș pline cu e-uri. Concurenții emisiunii au fost luați la nimereală de pe ulițele satelor și aduși la oraș, într-un apartament de 4 camere al unui bloc de nefamiliști, căci concurenții având obligația să iasă singuri din concurs, nu îmbârligați. Pentru testul maxim de supraviețuire, ei având voie să-și aducă la concurs câte un animal domestic ca ajutor.

 

La concurs au participat 2 băieți și 2 fete:

 

Lemnaru Păduraru, 40 de ani, dar nu-i dai 30 că face 70, lemnic în pădure. El și-a adus la emisiune un mânz pe care speră să-l vândă la un preț bun.

Văcuța Ilenuța, 20 de ani dacă o întrebi, 30 dacă îți dai cu părerea și 35 în buletin, paște vacile prin grădinile satenilor. A adus la concurs un bouraș.

 Grădinaru Ierbaru, 35 de ani, taie iarbă la câini, cu motocoasa. Pentru că mama lui îl consideră un necredincios i-a dat la el câinele lui credincios.

Lenuța Găinuța, 50 ani, da nu-i dai, mai degrabă îi iei, nutriționista găinilor. Și-a adus la concurs o găină fără grăsimi, neinjectată cu apă și sare, deși aceasta i-ar fi promis găinii că dacă ar câștiga concursul i-ar face niște implanturi cu apă și sare în piept.

 

 Probele concursului au fost: 

  1.  Descoperă produsul fără e-uri după gust
  2.  Descoperă produsul fără e-uri după etichetă
  3.  Câte e-uri poți mânca într-un minut?
  4.  Prepară o masă cu e-uri colegilor, cu ajutorul animalului tău de companie
  5.  Vopsește camera cu sucuri ieftine cu coloranți(care ulterior nu s-a mai ținut deoarece concurenții vrând să testese calitatea sucurilor sau intoxicat din greșeală cu lavabilă colorată aflată în camere, pentru abilitatea concurenților de a descoperi materia primă.

 

Prezentatorii emisiunii au fost: un doctor chirurg specializat în bolile e-urilor și o doctoriță în implanturi și dezimplanturi cu e-uri.

 

La proba “Descoperă produsul fără e-uri după gust”, concurenții au avut de ales între: margarină, pui crescut rapid, stresat și umflat și prăjitură cu vișine, proaspătă și făcută în laboratorul propiu al emisiunii.

La proba “Descopera produsul fără e-uri după etichetă”, concurenții au avut de ales între: cele cu font minuscul, cu font având aceeași culoare ca restul etichetei, și au folosit ca unelte: microscoape, dicționare specializate în e-uri.

La proba “Câte e-uri poți mânca într-un minut”, concurenții au avut de mâncat: crenvuști cu muștar sau sandvich cu parizer și cașcaval.

La proba “ Prepară o masă cu e-uri colegilor, cu ajutorul animalului tău de companie”, doamna Lenuța a făcut o omletă cu 2 ouă stresate, îmbogățite cu praf de albuș și gălbenuș și aromă de ou de oraș, grăsime 0.1 %. Gradinaru a făcut o salată din cea păstrată și tăiată pentru câine din: salată de seră cu colorant verde aprins, roșii umflate fără gust, castraveți forțați să se coacă cu aromă de castraveți bio și ulei prăjit cu ameliorator de gust de ulei neprăjit.

Câinele a schelălăit în câineasca lui încurajându-l. Ilenuța vroind lapte de văcuță și încurcând animalele a folosit la prăjitura cu ciocolată: lapte de soia cu gust de lapte de vacă, ciocolată ieftină cu toate e-urile, urme de praf de ouă, făină superprelucrata, zahăr,margarină, esență din aromă de vanilie, cacao cu conținut redus de grăsime și cacao. Lemnaru a încălecat pe mânz și a pregătit un mânzat cu toate bunătățile: carne de mânz la conservă 5% carne, ulei afumat cu colorant de culoarea uleiului proaspăt, 2 bucățele de cuburi de mâncare de mânzat, colorantul de la 2 morcovi, roșii în suc de e-uri, făină cal. 5 cu aglomerator de cal. 1, piper cu regulator de iuțeală, oțet natural din vin pastile.

 

Câștigătorul concursului, Grădinaru Ierbaru, fiind desemnat de chirurgul specialist în e-uri rezistente la alimentația sănătoasă care degustând salata a rămas impresionat de calitatea superioară a e-urilor din salată, câștigătorul a luat cu el acasă găina doamnei Lenuța Găinuța să facă o ciorbă bună de găină bătrână cu savoare de aromă de găina de oraș.

Reclame

About Marinel


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

La Gigel

La râma tăvălită

Illusion's Street

străduţa mea de iluzii

anacronietzsche ~ fara semne ~

haihui printre cioburi de gand

%d blogeri au apreciat asta: